Ledó Gumiszerviz és értékesítés

Tel.:+36-30-494-9534
E-mail: jozsef.ledo@gmail.com
8411 Veszprém-Kádárta, Vasút u.17

Nyitva tartás

Hétfő-Péntek: 9:00-17:00
Szombat: 9:00-12:00
Vasárnap: zárva

Téli gumi

web_ledo2 másolata másolata
"inkább egy gazdaságos új, mint egy bizonytalan használt"

Nem szabhat ki büntetést a rendőr, viszont figyelmeztetheti az autóst, ha nincs téli gumi a járművön, ám ha balesetkor nem megfelelő gumik vannak az autónkon, akkor lehet, hogy a teljes kárt nekünk kell fizetnünk. 

Ha balesetet okozunk és a vizsgálat során felmerül a balesetet kiváltó okként az abroncs nem megfelelő állapota, úgy a helyszínelő rendőr elsőként vizsgálja majd a szezonnak megfelelő abroncs meglétét, profilmélységét, gyártási dátumát.

Ha pedig kiderül, hogy a baleset a gumiabroncsra vezethető vissza, úgy nemcsak eljárást indítanak velünk szemben, de a biztosítónk sem fogja kifizetni az okozott kárt, sőt a teljes kárköltséget ránk terheli majd.

„Az autósoknak a mindenkori útviszonyoknak és terepviszonyoknak megfelelő műszaki állapotú járművel kell részt venniük a közlekedésben – ezt mondja ki a biztosítási szerződés és a biztosítási törvény is. Ez vonatkozik a téli és a nyári gumira is”

A korábbiaktól eltérően nem közlök árakat, mert azok, a beszerzési árak függvényében folyamatosan változnak. A mindenkori készleten elérhető gumik árai felől a jelzett elérhetőségeken tudok tájékoztatást adni.

A 2019-es téli szezonban az alábbi abroncsokat forgalmazom, de az itt nem szereplő márkákat is beszerzem, amelyeket a gumis webáruházak áraihoz hasonlóan tudom biztosítani.

A cég főként budget kategóriás radiál gumiabroncsok széles választékának tervezésével és értékesítésével foglalkozik, termékkörében megtalálhatóak a személygépjármű- és SUV abroncsok mellett a kistehergépjármű-, tehergépjármű- és autóbusz abroncsok is.

sorköz

Kingstar SW40

A Kingstar a Hankook másodmárkája a budget gumiabroncs szegmensben, árérzékeny vásárlók részére. A Hankook által gyártott Kingstar nyári és téli gumiabroncsok a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően lépést tartanak a piaci igényekkel mégis kiváló ár/érték arányt képviselnek.

sorközsorköz

A Laufenn a Hankook gyáraiban készül. Optimális választás az árérzékeny fogyasztók részére, mégis megbízható minőséget képvisel a budget abroncsok piacán.

sorköz

A Saetta a Bridgestone csoporthoz tartozó kedvező árfekvésű gumiabroncs. Az abroncsok Olaszországban készülnek, kitűnő választás az alacsony futásteljesítményű gépkocsikra.

sorköz

Kormoran Snowpro

A Kormoran a Michelin gyártócsoport tulajdonában lévő, európai gyárakban készülő, kedvező árkategóriájú budget gumiabroncs, mely a gyártó szigorú minőség-ellenőrzésének köszönhetően kiegyensúlyozott minőséget képvisel a nyárigumik és a téligumik piacán egyaránt.sorköz

Matador MP92

A Matador a Continental konszern tradicionális szlovák gumiabroncs márkája az alsó-, középkategóriában, mely széles nyárigumi és téligumi méretválasztékával, gyári szerelésével (Skoda), rally gumiabroncsaival egyedülálló kínálatot képvisel.

sorköz

Barum Polaris 3

A Barum a Continental konszern tradicionális cseh gumiabroncs márkája, mely évek óta meghatározó szerepet tölt be az alsó- és középkategóriás gumiabroncsok között a magyar piacon. A Barum választékában nyárigumi és téligumi egyaránt megtalálható kisteherautók, 4×4, SUV, családi és középkategóriás gépjárművek, luxusautók számára.

Apollo Winter

Apollo 2

Az Apollo 1972-ben alapított abroncs gyártó cég, mely jelenleg a világ 17. legnagyobb gumiabroncs gyártója. A márka nem ismeretlen már az európi piacokon sem, 2013 óta a Volkswagen egyes modelljeit gyári első szerelésben Apollo abroncsokkal szerelik fel.Az Apollo Tyres Ltd. jelenleg négy országban üzemeltet gyárakat, Indiában, Dél-Afrikában, Zimbabwéban és egyet Hollandiában, és magyarországi gyárukat is Gyöngyöshalászon.2009-ben az Apollo megvásárolta a holland Vredestein, majd a Cooper márkát is azon tervük keretében, hogy eladásaik növelését elsősorban az európai piacon szeretnék elérni, melyhez természetesen folyamatos és dinamikus minőségi fejlesztés párosul.

 

A németországi Fulda városában 1906 óta folyik minőségi gumiabroncsok gyártása. A német autóvezetők körében ma a Fulda az egyik legnépszerűbb választás. Több mint száz éves gumitervezési és gumigyártási tevékenységük során a lényeg semmit nem változott; a kiváló minőséget kiemelkedő értékkel párosítják. Gumiabroncsaik tervezése során arra törekszenek, hogy termékeik minden fontos teljesítményjellemző (kezelhetőség, üzemanyag-hatékonyság, fékezés és futásteljesítmény) terén kiegyensúlyozott eredményeket nyújtsanak. Így a legfontosabb területeken kiváló teljesítményt nyújtó gumiabroncsokat tudnak vásárlóiknak biztosítani. A vezető vásárlói közösségek és autós magazinok hosszú ideje elismeréssel nyilatkoznak a Fulda gumiabroncsok minőségéről.

Uniroyal 3

UniroyalAz Uniroyal a Continental csoport egyik vezető gumiabroncs márkája, mely egyedülálló piaci pozícióját a különleges gyártási technológiával készülő, vizes és csúszós úton is kiemelkedő teljesítményt nyújtó eső gumiabroncsainak köszönheti.

Hankook W452

Hankook vezető koreai gumiabroncs márka, mely Európában egyre meghatározóbb szerepet tölt be az alsó-, középkategóriás autógumik piacán, köszönhetően a versenysportban erősödő aktivitásuknak és az egyre jelentősebb autógyári első szereléseknek.

sorköz

Bridgestone

Japán tulajdonú, nagy múltú, vezető, prémium gumiabroncs márka, mely a gépjárművek minden szegmenséhez gyárt gumiabroncsot gyári szerelésben és az utánpótlás piacra is. A Bridgestone márka ismertségében meghatározó az aktivitásuk a versenysportban – pl. a Forma1-es gumiabroncsok kizárólagos beszállítója.

Continental TS850

A német székhelyű Continental konszern prémium gumiabroncs márkája, mely a precizitás, a megbízhatóság és a kiemelkedő menetteljesítmény megtestesítője. Mindezen tulajdonságaiért számos autógyár választja ezeket a téli és nyári gumiabroncsokat gyári szerelésben.

sorköz

Pirelli SnowcontrollA Pirelli 1872-ben Olaszországban gumi termékek gyártására alapított cég, az első szgk. gumiabroncsot 1901-ben gyártották. A kezdetektől jelen volt az autósportban, a rallye szakágban jelenleg is vezető szerepet tölt be. Első szerelésű abroncsai számos felső kategóriás autógyár modelljein megtalálhatók.

sorköz

Michelni Alpin A4

Michelni Alpine 5Michelin a világ vezető gyártócsoportja, mely a legismertebb gumiabroncs márka a vásárlók körében. Újításaik meghatározók a gumiabroncs technológia fejlődésében, kezdve a radiál szerkezet feltalálásától napjaink környezetbarát abroncsaiig. A turisztika és vendéglátás területén a ViaMichelin egyet jelent a csúcsminőséggel.