Ledó Gumiszerviz és értékesítés

Tel.:+36-30-494-9534
E-mail: jozsef.ledo@gmail.com
8411 Veszprém-Kádárta, Vasút u.17

Nyitva tartás

Hétfő-Péntek: 9:00-17:00
Szombat: 9:00-12:00
Vasárnap: zárva

Téli gumi

web_ledo2 másolata másolata
"inkább egy gazdaságos új, mint egy bizonytalan használt"

Nem szabhat ki büntetést a rendőr, viszont figyelmeztetheti az autóst, ha nincs téli gumi a járművön, ám ha balesetkor nem megfelelő gumik vannak az autónkon, akkor lehet, hogy a teljes kárt nekünk kell fizetnünk. 

Ha balesetet okozunk és a vizsgálat során felmerül a balesetet kiváltó okként az abroncs nem megfelelő állapota, úgy a helyszínelő rendőr elsőként vizsgálja majd a szezonnak megfelelő abroncs meglétét, profilmélységét, gyártási dátumát.

Ha pedig kiderül, hogy a baleset a gumiabroncsra vezethető vissza, úgy nemcsak eljárást indítanak velünk szemben, de a biztosítónk sem fogja kifizetni az okozott kárt, sőt a teljes kárköltséget ránk terheli majd.

„Az autósoknak a mindenkori útviszonyoknak és terepviszonyoknak megfelelő műszaki állapotú járművel kell részt venniük a közlekedésben – ezt mondja ki a biztosítási szerződés és a biztosítási törvény is. Ez vonatkozik a téli és a nyári gumira is”

A korábbiaktól eltérően nem közlök árakat, mert azok, a beszerzési árak függvényében folyamatosan változnak. A mindenkori készleten elérhető gumik árai felől a jelzett elérhetőségeken tudok tájékoztatást adni.

so